Chilling feeling with my own brooother!

Aloha! Sitter här med broshan och lyssnar på musik.. Drog inte till majbrasan idag, fick och kunde inte! Ändå spendera jag dagen men min broooother haha vi har typ brottats kollat på film lyssnat på musik hahah såklaaaart brottade jag ner Ramiiii, haha kuuung! jaja imorgon stannar jag också hemma ska förbereda mig inför skolan! Det har ju vart röd dag idag och imorgon är det också röd dag sen på Onsdag börjar helvetet igeeeen! Men ska vara allmänt sociaaaal mot min broder, haha driver.. Jahaaaap det här bli sista inlägget för idag bräää! hahaha men bjuder på två sexiga bilder på me and my broooother! Peaaace and love bitches!

Godmorgon!

Godmorgon bloggreaders! Förlåt för att jag inte har uppdaterat er. Igår var jag ute med Ida, hahha vi typ gick runt och hypa fett mycket och tog massor med bilder.. fast klumpiga Ida råkar radera alla osv. Sen när jag kom hem hände det lite grejor.. knas! Men har bestämt mig nu, ska sluta umgås med människor som leker fett ball och stora skiter i dom gör bara så att jag får problem osv. Grejen är att folk har ändrats såhääääär mycket! Men ska äta frukost snart sen mysa framför tvn, puuuuussaaaaaar!
Hohoho skit ful på bilden, men hittade ingen bättre ifrån igååååår! Love yoooou


2012-04-29

Hola amigos! Vaknade runt tio av att Rami och Leon satt och snacka i vardagsrummet som ligger bredvid mitt rum, man ba BÄÄSTA! -.-
Haha jaja, har kollat på tv ätit frukost och bara chillat, Men idag stannar jag hemma, ska tvätta mina kläder duscha måla naglarna och säkert kolla på någon film.. Så idag blir det en ta-hand-om-mig-dag! och imorgon är det valborg! Vilka ska till majbrasan i Farsta? Jag ska kanske dit.. Får se om jag kan och får! Men ska sprinag ner och kolla om det finns tid i tvättstugan så att mamam bli glad när hon kommer hem! Duktig flicka hörs sen! Igååår var det fett hype på planen, hahah kärlek till er tjejer! Puuussaaar.

Planen in my ♥

Hejsan bloggraders! Kom hem för ett tag sen, var först ute med Cheima sen mötte vi upp Chirin(Cheimas stora syster) Vi gick runt huttade inget.. Skorna var slut osv. Men sen vi drog till planen, där träffade vi ida 6 linda så vi chillade med dom, vi spela fotboll skratta lyssna på musik sjöng drack.. Haha det är bara dom som fattar.. Men iallafall sen jag drog hem ska kolla på en film snart. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra.. Tror att jag ska till palenn och chilla där vi får se! Men bjuder på en bild ifrån idaaaaag. Adiooooos amigos! visst vi är c00la?

Utgång på ingång

Hola amigos! Ska ut och möta Cheima ta en fika med henne och bara chillaaaa.. köpa lite grejer också! Uppdaterar er när jag kommer hem, häärligt väder är det idag också! Älskaaaa. Bjuder på en bild tog dne för typ 10 minuter sen? Puuuuss

Godmorning!

Godmorgon bloggläsare! Jag sitter här i min pyjamas och äter vindruvor och lyssnar på musik, Trevlans! Snackade lite i lur med Cheima, men ska ringa henne snart igen hon är typ och handlar? Men ska gå och möta henne runt halv två.. Vi ska typ mini shoppa eller ja typ. Kommer vara ute hela dagen idag! Skit fint väder ju? Åååh känner verkligen sommarkänslan. Men hon kanske ska slagga hos mig på måndag? Hoppas det går.. Men ska rinag Cheima nu! Skulle till görnan idag fast ångrade mig.. Ska dit nästa fredaaag för dom kommer LMFAO!
Ååååh längtaar! Bjuder på en bild ifrån förra året i Grönan↓

Zzzz ..

Hooola amigios! Jag är skit trött kommer somna när som helst, idag var dagen ganska seg men det var fiiint väder iallafall hoppas att tdet fortsätter såhär, häääärligt. Men jag har bara dunkat musik med min twiniieee och kollat på lite film! Men vi hörs imorgon håller typ och somnar nu, men uppdaterar er när jag vaknar. Godnatt allihopa!

I didn't change, I grew up you, should try it sometimes

Bekännelser

Jag har aldrig färgat håret!
Mitt rum är nästan helt lila
Jag pratar heeela tiden, man måste vara lite social you knoooow!
Jag tänker för mycket!
Jag blir brun superdupperjätte enkelt, alltså förra året såg jag ut som en pepparkaka, fast jag var bara i Sverige hela året tänk er i marocko hur jag kommer se ut! Längtaaaaaaar som fan.
Jag är jätte åksjuk..
Jag har bloggat sen November typ?
Jag är mörkrädd.. Haha fett mobbad jag vet..
Jag seriöst HATAR skräck eller action filmer!
Jag bestämmer typ fett mycket.. Eller det tycker dom flesta?
Jag blir inte så sjuk ofta.
Jag älskar att lära känna nya människor!
Jag hatar mitt skratt.. Haha jag har typ etttusenmiljonerhundratio skratt!
Jag är sämt på engelska..

27/4

Sho bre bloggreaders! Haha skoja bara, men det blev lite ändrade planer.. Drog aldrig ut, stanande hemma istället för ingen jävel ville typ ut! jaja imorgon ska jag handla punkt slut. Skiter i om jag går själv, måste få hem några grejer nu! jaja snackade i lur med klaudia ett litet tag sen hoppa jag in i duschen. Har duschat klart nu så känner mig ren och fräsch! Tänkte dra till grönan imorgon fast ska istället gå nästa fredag för då kommer LMFAO haha det kommer bli fett hype! Älskar vädret verkligeeeen. Känner verkligen känslan av sommar nu! Men ska fortsätta kolla på en film som jag aldrig kollade klart, Haha blev väääärsta bibbeln fan! HAHA bjuder på ett foto på när jag ramla i lera, sen idioterna(Klaudia&Cheima) dom sitter och tar kort på mig man ba HJÄLP MIG UPP?!


Haha typiskt mig..

Fridaay!

Aloha! Kom hem för typ tio minuter sen? I skolan var det chill, hade en musik lektion på morgonen sen en språk lektion på efter middagen.. Vi fick typ sluta tjugo minuter tidigare för att vi inte tog någon rast, haha.. Men efter skolan drog jag hem ska städa lite sen typ duscha sen ska jag ut igeeeen, måste köpa några grejor. Fast väntar på att ida ska ringaaa mig, vill träffa henne och dom andra idag! Men vi får se ad som händer.. Ska städa lite nu, sen duscha sen ut heejdåååå! Och justeee, förlåt om jag bara lägger ut musik länkar osv. Fast har världens bidbrist fast imorgon kommer nya foton upp, okej? Bra. Hahah ni får lida en sista gång...

Hittade inget..

Hola amigos! Åkte ju och skulle handla lite grejer med min brosha, så vi drog till skäris hittade seriöst ingenting.. Så ska istället dra och kolla runt i farsta sen i stan kanske.. Behöver verkligen nya kläder! Men vill köpa typ adis jacka, adidas byxor & skinn jacka ska bara hitta en bra affär där dom säljer det jag vill ha.. Men vet inte om jag ska till skolan imorgon pallar ej. vet inte ens när jag börjar osv. Men ska kolla runt i nätet om jag hittar något fint, Puss

26/4

Hola amigos! började kvart över åtta idag, skit dåligt med fotboll(idrott) fast dom som inte ville spela boll kunde typ kolla på en film så jag gjorde det, hihihehehoho bääästa! Men annars var dagen faktiskt rolig.. Men ska typ dra ut med tvilling och Haiteeem, ska shoppa lite sådär you knoooooow, älskade bröder♥
Dunkar musik nu och typ sitter och tar lite ego bildeeeeer, uppdaterar er när jag kommer hem lägger också ut bilder på vad jag lyckades ta med mig, Adiooooos amigos!

I'm back on track!

Hejsan bloggreaders! har inte bloggat på länge.. Men det har vart jätte mycket knas med vänner osv. Men nu är jag tillbaks! Har ni saknat mig? Hohohihihehe, men ska satsa mer på bloggen när min data blir fixad och så.. Men lånar så länge min tvillings data så gulligt av honom att låna mig den när jag behöver den, love u :*
Men idag gick jag och kollade efter enkla svarta tyg skor som jag behöver lite akut sådär.. Så tror jag köper ett par imorgon, men annars i skolan har vi något som kallas tema vecka, roligtroligt fast det är jätte kompilcerat med schemat i skolan olalala. Fattar nadaa! Men jag lyckas ändååå komma rätt på varje lektion, wehoo jätte intressant för er eller hur? Ska fortsätta dunka mjuziic puuussaaar! Bjuder på lite musik som ni kan njuuuta av här nere? visst är jag snäll vavavava? :)))

RSS 2.0